Sensationele Roomboter Croissants afbakken doe je zo

Sensationele Roomboter Croissants afbakken doe je zo

Wie denkt aan Pasen, denkt aan verse croissants. Het maakt eigenlijk niet uit hoe je een croissant belegt (en of je hem belegd), maar het oranje/bruine broodje zorgt voor een hele grote glimlach. Uiteraard zitten ze bij ons in de paasbroodbox. Maar hoe bak je ze eigenlijk af?
Met het onderstaande stappenplan kan het niet meer mis gaan.HOE BAK JE CROISSANTS AF?1. Als eerste goed om te weten. De croissants zijn geheel gerezen en moet voordat je ze gaat afbakken 20/30 minuten ontdooien. Verwarm in die tijd jouw oven toen 180 graden.2. De oven is nu lekker warm. Verspreid op een gesloten plaat de croissants en bak ze verder op 180 graden af.3. Voor een mooi resultaat en ter voorkoming dat er rimpels ontstaan raden wij aan de ovendeur na het einde van afbakken open te zetten en rustig 5/10 minute af te koelen van hete oven naar kamertemperatuur.Echte verse croissants. De onze komen uit, waar kan het ook anders: FRANKRIJK. Ze bestaan voor 70% uit roomboter. Speciale roomboter want deze variant staat onder regie van de A.O.P. van de Franse streek Chanrentes Poitou (* Appelation Origine Protégé).

De croissants zitten in de Paasbroodbox. Maar je kunt ze ook vinden in het zelf samenstellen gedeelte. En wil je altijd een vrieslade vol croissants hebben - dan hebben we zelfs 30 croissants in een zak voor je beschikbaar! #croissantparty

← Vorige Volgende →