Red Velvet

Red Velvet

Taart voor de zoetekauw

RED VELVET - Met alleen natuurzuivere ingrediënten 

Vaak komt er een chemische reactie bij het laten vallen van het woord: RED VELVET. Figuurlijk dan wel letterlijk. Een taart voor de echte zoetekauw en boordevol suikers. Precies, maar dat kan zeker anders. Met Handgemaaktbrood zijn we al jaren op zoek naar de beste ingrediënten om de lekkerste broodproducten te maken. Onze bakkers zijn daar dol op en alle broodvrienden nog wel meer!

Maar hoe zit dat met taart? Welke taarten eten we graag in Nederland en waarom moet daar eigenlijk zo-veel suiker in? En is dat echt nodig. Je voelt hem waarschijnlijk al aankomen. Nee, dat hoeft niet en dat laten we zien met onze taarten #handgemaaktlekker. Voor onze zakelijke klanten hebben we Red Velvet Cake, Appeltaart, Carrot Cake en Fairtrade Chocoladetaart. En nu starten we met de overheerlijke en mooie Red Velvet Cake voor thuis!

Hoe maken we deze Red Velvet Cake?

Met hoogwaarde tarwe is meel gemaakt voor de chewy cake die zijn kleur dankt aan de bio biet. Geen kunstmatige kleurstoffen dus. De topping is van witte chocolade van Tony Chocolonely. Fairtrade en ontzettend lekker! En die besjes on top? Dat zijn Gojibessen voor een vrolijk geheel maar ook voor een vitamine C boost. You’re welcome.

Je kunt de taart nu bestellen of eenmalig toevoegen aan jouw broodservice.

← Vorige Volgende →