Blog

Holy Moly Guacamole

Holy Moly Guacamole! Wow, dat is een mond vol. Letterlijk en figuurlijk. Want deze pain paysan met een rookkippetje, avocado & bacon wil je in 1x in je mond stoppen!

Ingrediënten Guacamole: 1 avocado 1 tomaat 2 teentjes knoflook 1 Lente ui Peper en zout Let's make some guacamole Let Snij de tomaat, lente ui en knoflook heel fijn. Snij de avocado door de helft en haal de avocado uit de schil. Doe dit in een kom en prak de avocado met een vork fijn. Voeg hier de tomaat, lente ui en knoflook bij en roer dit door de avocado heen. Verder op smaak brengen met peper en zout.

 

Ingrediënten broodje: 3 plakken Bacon 4 plakken Gerookte kipfilet 2 eetlepels guacamole   Samenvoegen Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg op de bakplaat bakpapier en leg hier de plakken bacon op. Zodra de oven is voorverwarmd bak dan in 8 minuten  de bacon goudbruin en haal deze uit de oven. In de tussentijd pak je jouw handgemaakt broodje en snij je deze alvast open. Op de onderkant doe je een klein lepeltje guacamole. Hierna volgt de gerookte kipfilet en de bacon. Het geheel maak je af met en flinke lepel guacamole. Enjoy! 

Holy Moly Guacamole
Broodgeluk = onthaasten
Blog

Broodgeluk = onthaasten

Vlug vlug vlug. Haast kenmerkt ons bestaan. We vluchten en zuchten... en herhalen dit een aantal keer. De behoefte naar rust is groot, maar de mogelijkheid doet zich niet minder vaak voor dan dat we zouden wensen. Als HANDGEMAAKTBROOD wensen we je niets meer en niets minder dan (brood)geluk. Dat je vaak overkomt, maar dat je minstens 1x per week ook kan creeëren met ons brood. Het uitkiezen van het brood, het verwarmen van de oven en het afbakken van brood dat vervolgens een aangename geur verspreid... zonde om vlug het verse broodje te verorberen. Toch? Neem de tijd om te genieten van de mensen waarmee je het broodje eet of eenvoudigweg de emotie van een hap. Met of zonder beleg. Uit de hand of op de vork. Mooie simpele keuzes, die je doen onthaasten en laat genieten.  NEEM JE TIJD, DAT DOEN WIJ OOK