Afbak en bewaaradvies

BEWAAR HET BROOD IN DE VRIEZER OF KOELKAST

Het brood kun je gelijk weer invriezen of in de koeling bewaren. In de koeling is het één week houdbaar. Voor het afbakken is het raadzaam om het minimaal een half uur van te voren uit de vriezer te halen. (Het past in 1 vriesvak!). Spontaan een broodje nodig? Gelijk vanuit de vriezer afbakken kan ook!

Afbak en bewaaradvies
Afbak en bewaaradvies
Afbak en bewaaradvies

AFBAKKEN VAN HET BROOD

Bak ons handgemaakt brood af in in een voorverwarmde oven op 200˚c. Grote broden gaan 10 minuten de oven in en kleine broodjes hebben 7 minuten nodig.  Croissants (eerst ontdooien) 180˚c 18 minuten

Afbak en bewaaradvies

HEB JE NOG EEN HEERLIJK STUK BROOD OVER, DOE HET DAN EVEN IN EEN ZAKJE, ZODAT HET NIET UITDROOGT. EN LEG HET IN DE KOELKAST. JE KUNT HET RUSTIG WEER OPNIEUW AFBAKKEN.

Wil je de dag na het afbakken nog eens genieten van ons brood? Bak het dan voor de tweede keer in de voorverwarmde oven op 200˚C. Opnieuw 6 minuutjes, en je brood is weer net zo heerlijk en knapperig als de eerste keer.

Afbak en bewaaradvies