Ons verhaal

Stel je voor: zaterdagochtend en je huis ruikt naar versgebakken brood. In de oven ligt een heerlijk geurend, authentiek brood. En daar hoefde je de deur niet voor uit! Aantrekkelijk? Héél aantrekkelijk, als je het ons vraagt. Er gaat niets boven vers warm brood met een knapperige korst, vinden wij. Brood is onze passie en het allerlekkerste brood van Nederland maken onze missie. En omdat we daar, onbescheiden gezegd, inmiddels behoorlijk goed in slagen, hebben we een volgend doel. Dat is: Onze heerlijke broden diepgevroren bij zoveel mogelijk mensen thuis afleveren, zodat iedereen zijn weekend kan beginnen zoals wij.

portret+logo_web

Wij heten HANDGEMAAKTBROOD!
Zoals de naam al zegt, ons brood is met de hand en met liefde gemaakt. We gebruiken alleen de beste ingrediënten en bakken het brood in een steenoven. Dat je ons misschien nog niet kent, is niet gek. Tot nu toe leveren wij aan horeca en speciaalzaken. Vaak krijgen we de vraag: waar kun je dit brood kopen? Daar hebben we wat op bedacht..

Handen-met-bol-brood-in-zwart-wit_web

Wij gaan het brood bij jou thuis afleveren!
We noemen het een ‘broodabonnement’. Het idee: we leveren op donderdagavond een door jou gekozen pakket van ons handgemaakte brood diepgevroren bij jou thuis af. Het enige wat je hoeft te doen, is het brood 10 minuten in de oven afbakken.