BEWAAR HET BROOD IN DE VRIEZER OF KOELKAST

Het brood kun je gelijk weer invriezen of in de koeling bewaren. In de koeling is het één week houdbaar. Voor het afbakken is het raadzaam om het minimaal een half uur van te voren uit de vriezer te halen. Het past in 1 vriesvak!

AFBAKKEN VAN HET BROOD

Bak ons handgemaakt brood af in in een voorverwarmde oven op 200˚c

OVEN200˚C
BRODEN10 MINUTEN
KLEINE BROODJES7 MINUTEN

HEB JE NOG EEN HEERLIJK STUK BROOD OVER, DOE HET DAN EVEN IN EEN ZAKJE, ZODAT HET NIET UITDROOGT. EN LEG HET IN DE KOELKAST. JE KAN HET RUSTIG WEER OPNIEUW AFBAKKEN.

Wil je de dag na het afbakken nog eens genieten van ons brood? Bak het dan voor de tweede keer in de voorverwarmde oven op 200˚C. Opnieuw 6 minuutjes, en je brood is weer net zo heerlijk en knapperig als toen je 't kocht.

EET SMAKELIJK!